U bevindt zich hier » home » Streetkeeper» Referenties

Referenties

IKEA Duiven plaatst een horizontale lockerkast (2020)

 

Ashland in Doel-Beveren (B) kiest voor de Bikeeper en E-locker (2019).

 

Nieuwe Markt Groningen

Vanaf 1 december 2019 is fietsenstalling Nieuwe Markt onder Forum Groningen geopend!  In deze moderne Fietsenstalling staat ook een NSA E-Lockerkast (8) met pincodeslot voor het opladen van e-bike accu's.

 

 

Gemeente Baarn plaatst 2 aluminium fietsoplaadzuilen (2018)

 

Met de elektrische fiets naar het centrum? Sinds deze week kunt u uw elektrische fiets gratis opladen in het centrum van Baarn. In de Mollerusstraat en de Teding van Berkhoutstraat, beiden zijstraten van de Laanstraat, staan oplaadpunten voor elektrische fietsen!

 


Sint Lievens Houtem (B) plaatst oplaadpunten voor e-bikes (2017) 

Inopco / Ecoplug heeft deze NSA Aluminium oplaazuilen voor e-bikes geleverd en vakkundig geplaatst.

 

 

FlevoFinace kiest voor mobiele uitvoering van de aluminium oplaadzuil voor e-bikes van NSA

 

Carrefour Knokke plaatst NSA-E Shelter 


M-WAY Zwitserland plaatst NSA E-Shelters en E-Lockers

 

 

Elektrische fiets opladen kan nu ook bij fietsenstalling Koningshoek in Maassluis. (2011)

 

klik hier voor de link.

 

VDL Almelo heeft gekozen voor de digitaal afsluitbare Locker van NSA (2011).

 

NS 

NSA urban products BV heeft in het kader van ‘Ruimte voor de Fiets’ in opdracht van ProRail en NS oplaadzuilen in bewaakte fietsenstallingen ontwikkeld (2010).
 
Hiervan zijn er inmiddels 60 uitgeleverd en geplaatst in de diverse stationsstallingen. De e-oplaadzuil is onderdeel van het verbeter- en opknapproject van 70 bewaakte fietsenstallingen.
 
 
 

NSA heeft de eerste Fixit fietsreparatiebeugel mogen monteren in de NS fietsenstalling in Harderwijk in 2011.

 

SRE 

Provincie Noord-Brabant en het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) belonen twintig bedrijven, scholen en andere organisaties die zich actief hebben ingezet om het fietsgebruik bij hun medewerkers of bezoekers te stimuleren met een Fixit.

     

klik op de afbeelding voor de video

Op dinsdag 18 oktober overhandigde de Provincie Noord-Brabant de eerste beloning in de vorm van een FIXIT, aan Fietsenstalling Kerkstraat in Den Bosch. 

Fietsgebruik stimuleren

Provincie Noord-Brabant stimuleert samen met partners, waaronder het SRE, het fietsgebruik in Brabant. Doel is om in 2020 dé fietsprovincie van Nederland te zijn met een aandeel fiets van 28-30% ten opzichte van andere vervoersmiddelen. Meer fietsen leidt ook tot beter bereikbare (binnen)steden en een betere leefomgeving. Deze uitreiking is onderdeel van het actieprogramma Fiets in de Versnelling dat wordt uitgevoerd onder regie van de provincie Noord-Brabant. Bij de uitvoering wordt intensief samengewerkt met fietspartners uit het bedrijfsleven, overheden, kenniscentra en belangen- en brancheorganisaties

Direct contact met NSA
Afspraak maken Informatie aanvraag