U bevindt zich hier » home » bikeeper

Bikeeper

Bikeeper stalt de fiets stabiel en veilig

 

 

De Bikeeper is een uniek en gepatenteerd fietsenrek, ook geschikt voor fietsen met mand en krat voorop. De fiets wordt stabiel geparkeerd zonder dat het voorwiel wordt belast. De fiets wordt in de stalling gereden, de Bikeeper - een samentrekking van bike (fiets) en keeper (houder) – kantelt en zet de fiets vast op het frame zodat deze naar beide zijden stabiel staat en niet omvalt. Doordat het fietsframe in het verlengde van het voorwiel staat, staat de fiets altijd recht geparkeerd.

Fietsenrek, ook voor fietsen met manden!

Fietsen met kinderzitjes kunnen stabiel geparkeerd worden, tevens geeft het geen enkel probleem om fietstassen in- en uit te pakken terwijl de fiets geparkeerd staat in de Bikeeper. Fietsen voorzien van voordragers, transportrekken, manden en kratjes zijn geen probleem voor de Bikeeper, mits er genoeg afstand is tussen de klemmen.

Het is mogelijk om de geparkeerde fiets met een extra slot vast te zetten aan de aanbindmogelijkheid van Bikeeper.

Plaatsing van het fietsenrek

De constructie van dit fietsenrek voorkomt ophoping van zwerfvuil; de Bikeeper staat vrij van de grond zodat er geen zwerfvuil onder verzameld kan worden.

De Bikeeper is leverbaar in een thermisch verzinkte stalen uitvoering en kan zowel met voetplaat voor directe montage op de vloer als ook met grondbuis voor montage met betonfundatie geleverd worden.

Foto's
Downloads
Direct contact met NSA
Afspraak maken Informatie aanvraag