U bevindt zich hier » home » Streetkeeper» E-Lockerkast

E-Lockerkast

Het combineren van een locker met oplaadfunctie voor e-bikes en een fietsoverkapping ontzorgt de e-biker.

Naast het veilig opbergen van de fietsaccu en de oplader van de e-bike zorgt het gebruik de E-Lockerkast er ook voor dat er geen onveilige situatie ontstaat door een wirwar aan stroomkabels tussen de geparkeerde elektrische fietsen.

Maar natuurlijk kan ook de smartphone, tablet en laptop veilig worden opgeladen in de e-lockerkast wanneer de gebruiker de adapter bij zich heeft. 

De robuuste stalen lockers zijn gemaakt van 1,5 - 2mm dik plaatstaal. Door het stapelprincipe staan de individuele lockers 25mm verticaal en 40mm horizontaal los van elkaar.en hebben de lockers zo voldoende koelcapaciteit. Tevens zal dit bij een calamiteit voor een brandvertragende werking zorgen. 

   

 

de NSA E-locker wordt geleverd met een cilinderslot of met een pandmuntsot (€ 1 en € 2). Er is plaats voor de accu en de oplader. 

Deze weersbestendige E-lockerkast is leverbaar voor 1 - 4 - 8 en 12 accu's. Per Lockerkast kan een accu geplaatst worden met een formaat van circa 410 x 110 x 110mm.

 

 

Ook is het mogelijk de accu op de e-bike te laten zitten en alleen de oplaadadapter in de enkele E-Locker te plaatsen. De oplaadkabel met stekker kan vrij naar buiten naar de ebike gevoerd worden en de lockerdeur kan worden afgesloten zodat de oplaadadapter veilig en droog opgeborgen wordt.  

 

 

De E-Lckers zijn voldoende groot om de oplader voor de e-bike, de helm of bijvoorbeeld een regenpak in op te bergen en met name geschikt om (bedrijfs) e-bikes te stallen.

De thermisch verzinkte overkapping is optioneel leverbaar met een schuifdeur en is te poedercoaten in iedere gewenste kleur.

 

 

De E-lockers voor het opladen van de e-bike kunnen zowel tegen de wand alsook op de vloer worden verankerd.

 

 

 

De E-lockers zijn met het pandmunslot of met het digitale pincodeslot geschikt voor wisselende gebruikers.

 

 

 

De E-Lockers zijn voldoende groot om de verschillende adapters of accu's van de verschillende e-bikes te kunnen kunnen plaatsen. Natuurlijk kan de locker ook gebruikt worden voor de fietshelm.

 

                              

 

Foto's
Direct contact met NSA
Afspraak maken Informatie aanvraag