U bevindt zich hier » home » Streetkeeper» E-Lockerkast

E-Lockerkast

Het combineren van een locker met oplaadfunctie voor e-bikes en een fietsoverkapping ontzorgt de e-biker.

Naast het veilig opbergen van de fietsaccu en de oplader van de e-bike zorgt het gebruik de E-Lockerkast er ook voor dat er geen onveilige situatie ontstaat door een wirwar aan stroomkabels tussen de geparkeerde elektrische fietsen.

 

 

de NSA E-locker wordt geleverd met een cilinderslot of met een pandmuntsot (€ 1 en € 2). Er is plaats voor de accu en de oplader. 

Deze weersbestendige E-lockerkast is leverbaar voor 1 - 4 - 8 en 12 accu's.

 

 

Ook is het mogelijk de accu op de e-bike te laten zitten en alleen de oplaadadapter in de enkele E-Locker te plaatsen. De oplaadkabel met stekker kan vrij naar buiten naar de ebike gevoerd worden en de lockerdeur kan worden afgesloten zodat de oplaadadapter veilig en droog opgeborgen wordt.  

 

 

De E-Lckers zijn voldoende groot om de oplader voor de e-bike, de helm of bijvoorbeeld een regenpak in op te bergen en met name geschikt om (bedrijfs) e-bikes te stallen.

De thermisch verzinkte overkapping is optioneel leverbaar met een schuifdeur en is te poedercoaten in iedere gewenste kleur.

 

 

De E-lockers voor het opladen van de e-bike kunnen zowel tegen de wand alsook op de vloer worden verankerd.

 

 

 

De E-lockers zijn met het pandmunslot of met het digitale pincodeslot geschikt voor wisselende gebruikers.

 

 

De E-Lockers zijn voldoende groot om de verschillende adapters of accu's van de verschillende e-bikes te kunnen kunnen plaatsen. Natuurlijk kan de locker ook gebruikt worden voor de fietshelm.

 

                              

 

Foto's
Direct contact met NSA
Afspraak maken Informatie aanvraag