U bevindt zich hier » home » Streetkeeper» Urbikes

Urbikes: de OV netwerkfiets

Urbikes is het unieke leenfietssysteem van Eduard Sentis welke gebaseerd is op het witfiets systeem uit Amsterdam, 

 In 2016 is er een nieuwe ontwikkeling. de Urbike Move:.

 

 

De parkeerunit is erg eenvoudug en erg handig voor de gebruiker  Alle techniek zit in de fiets en is daardoor onderhoudsvrij en eenvoudiig en snel te plaatsen.

Er zijn 2 modellen leverbaar: Mechanisch en Elektrisch.


De elektrische Move wordt geleverd met een accupakket van 10ah of 5,2 ah.  Met de 10 Ah accuj is de actieradius 40 km en met de 5,2 ah accuj circa 20 km.


Alle Urbikes zijn voorzien van RFID control  en te openen met een persoonlijke pas  verder is de Urbike voorzien van een kabel om de Urbike veilig te kunnen vastzetten waar de gebruiker het wil. Ook dit slot is te openen met de persoonlijke kaart.


Eduard Sentis ontwikkelde het concept "YoU aRe The EnergY" en brengt met de Urbike een herkenbaar en onderhoudsarm leenfietssysteem op de markt.

 

De Urbike stadsleenfiets, onderscheidt zich door zijn design en eenvoud.

 

 

 

80% van alle problemen met openbare / huurfietsen ontstaan door lekke banden en gebroken kettingen. De Urbike fiets is voorzien van vol rubber anti-lekbanden en van een unieke cardan aandrijving.

Comfort is zeker niet uit het oog verloren, de Urbike leenfiets weegt 18,7kg en de hydraulische zadelpen is traploos in hoogte in te stellen en zorgt voor een goed zitcomfort.

Granollers

Granollers is de eerste stad waar de Urbikes geplaatst zijn, klik op bovenstaande foto voor de YouTube video. 

 

De Urbike zijn ook leverbaar als "company cycle". De ONA kan worden voorzien van een sleutel waardoor de uitgifte van de fiets zonder betaalautomaat geregeld kan worden. Bijvoorbeeld op industrieterreinen of als intern transportmiddel. Inmiddels is de Urbike ook leverbaar in een e-bike uitvoering.

 

 

Klik op de afbeelding voor de Urbike video via YouTube  of voor meer informatie www.urbikes.com

 

Eduard Sentis + Luud Schimmelpennink = Trapper

Het is dan ook geen toeval dat Luud Schimmelpennink en Eduard Sentis elkaar, met een beetje hulp van NSA, gevonden hebben in het project Urbikes Trapper.

 Urbikes Trapper. het eerste Intelligent Public Bicycle Management (IPBM) leenfietssysteem.

Binnenkort meer info over de IPBM.

www.urbikes.com

 

 

Kopenhagen + Urbikes = GoBike

 

Klik hier voor de video 

 

Eduard Sentis is ook de ontwerper van het RIM Fietsnietje. Deze stoeren flexibele aanbindbeugel is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

 

    

 

   

 

 

 

Foto's
Downloads
Direct contact met NSA
Afspraak maken Informatie aanvraag