U bevindt zich hier » home » Printkeeper» Tennisdoeken

Bedrukte Tennisdoeken

 

De hoogwaardige NSA tennisdoeken worden aangeboden in samenwerking met Aermast Vlaggenmasten uit Almelo. Onze tennisdoeken zijn rondom voorzien van randversteviging. 

De tennisdoeken zijn gemaakt van High Density Polyethyleen (HDPE), 200 gr/m2 en zijn 22% winddoorlatend en hebben iedere 50 cm ogen en worden geleverd met karabijnhaken.

Basisformaat is 2 x 12m en u kunt kiezen uit 12 standaardkleuren en een vele drukkleuren.  

Andere formaten tennisdoek kunnen natuurlijk ook geleverd worden. Veel voorkomende afmetingen tennisdoek zijn 2 x 6 meter, 2 x 12m, 2 x 18 meter  of  2 x 36 meter. 

De classic uitvoering, met een optimaal contrast, is een licht groen tennisdoek met zwarte opdruk, ieder gewenst logo is op het doek aan te bregen. Ook zijn andere kleurencombinaties mogelijk zelfs full color prints.

Wel dient  u er wel mee rekenig te houden dat bonte tennisdoeken de tennisser en tennister kunnen afleiden!  Klik hier voor de KNLTB eisen

Naast de functie als reclamedrager zijn de NSA tennisdoeken een goede bescherming tegen de wind en bieden uw tennisbaan de gewenste privacy.

De NSA wind- of zichtafschermingsdoeken zijn ook onbedrukt leverbaar.

 

  

Het basis poyethyleen (HDPE) tennisdoek heeft een gewicht van 200 gr/m2 en is circa 22% winddoorlatend. Het tennisdoek is UV-bestendig en is leverbaar in verschillende basis kleuren en wordt voorzien van randversterking, ogen en de bijbehorende karabijnhaken voor een eenvoudige montage.

  

 

Zoals door tennisvereniging de Hakkelaars in Muiderberg zelf aangebrachte tennisdoeken en banieren voor in de vlaggenmasten.

 

 

 

http://www.hakkelaars.com/       

 

Tennisvereniging Den Ham heeft in samenwerking met Studio Buskruit ook gekozen voor de tennisdoeken van NSA:

We hebben ons hele tennispark voorzien van nieuwe windvangers. In het verleden hadden we donkergroene tennisdoeken waarop je de sponsors bijna niet kon lezen. Bij NSA urbanproducts hadden we de keus uit verschillende kleuren groen. We hebben gekozen voor het lichte groen. We krijgen ook veel positieve reacties van de leden. Het geheel heeft een frisse uitstraling en de sponsor-logo's komen zo mooi uit. De afgesproken levertijd werd prima nagekomen en afspraken over een ander afleveradres waren ook geen probleem. Al met al is TV Den Ham zeer tevreden over NSA urbanproducts.

 

 

De tennisdoeken van NSA kunnen ook perfect gebruikt worden voor het afschermen van uw bedrijfsterrein. 

 

De stijlvolle uitstraling van onze tennisdoeken kan natuurlijk ook goed gebruikt worden bij de aankleding van bijvoorbeeld bouwhhekken of de ballenvangers bij voetbal - en hockeyvelden.  

Graag maken we u, in samenwerking met Aermast, een vrijblijvend een passend ontwerp en prijsopgave voor uw tennisdoek. Indien gewenst in oveleg met uw sponsorcommissie, reclameburo en- of uw clubsponsor. 

Foto's
Downloads
Direct contact met NSA
Afspraak maken Informatie aanvraag