U bevindt zich hier » home » NSA Urban Products

Over NSA

Wij maken fietsen aantrekkelijker met onze innovaties

NSA Urban Products is in 2005 opgericht en erop gebrand het fietsen in recreatief en zakelijk verband aantrekkelijker te maken met innovatieve producten.

Zelf zijn we bij NSA  bewuste fietsers en proberen zo vaak mogelijk de fiets te gebruiken en we zien dat er nog veel faciliteiten ontbreken om het de fietser en e-biker zo comfortabel mogelijk te maken.

Veilig en comfortabel fietsen

NSA Urban Products heeft een reeks van producten ontwikkeld die het fietscomfort verhogen. Denk in eerste instantie aan de Bikeeper die het parkeren van fietsen een stuk veiliger en comfortabeler heeft gemaakt. Vervolgens heeft NSA een aantal maatschappelijke oplossingen bedacht om het fietsen op scholen, bedrijven en in gemeenten te stimuleren. Denk hierbij aan het fietsbeloningssysteem DeroZap. 

Gebruiksvriendelijk

Daarnaast denkt NSA Urban Products vooral in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en praktische faciliteiten, zoals he Fietsparkeersysteem Bikeeper en de NSA E-Lockerkast als opbergruimte voor de oplader en batterij van de e-bike.

We staan open voor alle organisaties die het fietsen willen stimuleren en bevorderen onder hun medewerkers met behulp van de producten van NSA Urban Products.

Graag maken we met u een (digitale) afspraak om de mogelijkheden te bespreken via info@bikeeper.nl 

Maar u kunt  ons ook bereiken op 0546 706517.

 

 

 

Contact gegevens

NSA-urbanproducts BV
Bedrijvenpark Twente 99
NL-7602 KD Almelo
The Netherlands

T. +31 (0)546 - 70 65 17
F. +31 (0)546 - 56 69 34
E. info@bikeeper.nl
I. www.bikeeper.nl