U bevindt zich hier » home » Bikekeeper» Fietsmarketing

Fietsmarketing

 

 

Fietsmarketing: “dat zijn de sociale- management- en mobilteitsprocessen waarmee de behoeften van de (latente) fietsende consument worden bevredigd en de bewuste fietser wordt beloond”.

 

Het is mogelijk om met relatief weinig (financiële) middelen mensen te verleiden vaker de fiets te pakken. Dero ZAP is een handvat om fietsen effectief te stimuleren.

Fietsen levert voordelen op voor maatschappij en individu. Het is gezond, niet vervuilend, relatief snel in binnensteden en neemt in verhouding met de auto weinig ruimte in beslag.

Het doorbreken van de gewoonte om met de auto of het openbaar vervoer te reizen kan leiden tot meer fietsgebruik. Maak met behulp van Dero Zap de fiets een aantrekkelijk alternatief voor de auto!


Steeds meer gemeenten hebben de intentie om naast infrastructurele maatregelen ook promotie en marketinginstrumenten in te zetten voor het stimuleren van het fietsgebruik. Maar ook ondernemingen en winkeliers kunnen de fietsende consument stimuleren vaker de fiets te pakken.   

 

Mensen maken hun keuzes vaak op basis van emotionele argumenten. Ergens bij horen is daar een belangrijk element van. Met de DeroZap Tag in je voorwiel toon je de medefietsers dat je bewust bent van het nut van fietsen en er zelfs ook een financieel voordeel valt te behalen, naast de bekende gezondheids- en milieuvoordelen.

 Dit uitgangspunt is voor Fietsmarketing.

 

 

Door goede voorzieningen te bieden zoals goede parkeerplekken, oplaadpunten voor e-bikes, lockers voor je fietskleding, een fietspomp, fietsgereedschap kan het gebruik van de fiets gestimuleerd worden. Maar het goed inzetten van Fietsmarketing zorgt ervoor dat meerdere doelgroepen en doelen bereikt kunnen worden.

Meer fietsen zorgt voor een betere gezondheid, vaker de fiets pakken betekent minder files en zorgt voor minder co2 uitstoot en de fietsende consument is een trouwe consument die graag terugkomt.

Dus zet serieus in op Fietsmarketing. 

 

 

Foto's
Direct contact met NSA
Afspraak maken Informatie aanvraag